=
zzp website laten maken voor € 180!

Meubelstoffeerderij Boekholt

ambacht, kwaliteit en zorg voor detail


logo van het bedrijf
foto van het bedrijf

Algemene gegevens bedrijf


bedrijf:Meubelstoffeerderij Boekholt
telefoon:0161-223467
adres:Mary Zeldenrustlaan 28
plaats:5122CE Rijen
routeplanner: bekijk de kaart
website:bekijk website
e-mail:stuur een e-mail
openingstijden:  
kvk nummer: check kvk
beoordeling:
plaats beoordeling
 

Social media links

Google Plus:
Facebook:
LinkedIn:
Twitter:

Voornaamste activiteiten van dit bedrijf


De algemene branche waar Meubelstoffeerderij Boekholt actief in is valt onder de hoofdcategorie: winkels & warenhuizen met een differentiatie naar activiteiten die vallen onder de sub-categorie meubelstoffeerderijen. De voornaamste activiteit van Meubelstoffeerderij Boekholt valt onder de branche: meubelstoffeer.
Wij zijn een bedrijf waar nog tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking, bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraa l in onze filosofie. Voor al onze diensten, van onze schapenleren zitmeubelen t/m het opnieuw bekleden van uw zitmeubels, maken wij gebruik van de beste materialen.

Bij herstoffering van een zitmeubel spelen vakmanschap en kwaliteit een cruciale rol. Als u nagaat hoeveel uren de gemiddelde Nederlander per jaar op z`n stoel of bank doorbrengt, is het niet zo verwonderlijk dat aan een goed zitmeubel eisen moeten worden gesteld. Aan deze eisen, vaak in combinatie met specifieke wensen, moet elke goede meubelstoffeerder zich houden. Zo wil de één stevig zitten, de ander juist weer zacht en comfortabel. Ook de keuze uit de veelal honderden meubelstoffen draagt niet bij aan één bepaalde standaardoplossing voor elke klant. Herstoffering leent zich met name voor die mensen die waarde hechten aan hun vertrouwde zitmeubel dat overigens meestal van goede kwaliteit is. De romp en vederkernen kunnen in principe tientallen jaren mee en zijn onverslijtbaar.

Vulmaterialen worden veelal vervangen, zodat het eindresultaat perfect en geheel naar wens is. Tegenwoordig is het er echter niet gemakkelijker op geworden een goed en vakbekwaam meubelstoffeerder te vinden.

Suggestie meubelstoffeer rubrieken Rijen


Hieronder vindt u een selectie van aanvullende rubrieken die bij Meubelstoffeerderij Boekholt passen.

Meubelstoffen Meubelstoffering Stofferen Woningstoffeerders Woningtextiel Bankstelkussen Bankstelkussens
 


Plattegrond Meubelstoffeerderij Boekholt


Bekijk de plattegrond google maps kaart van Meubelstoffeerderij Boekholt. De exacte locatie kan afwijken qua van het gewenste bedrijf.


klik hier en bekijk de plattegrond


 

Streetview van Meubelstoffeerderij Boekholt


Bekijk de streetview kaart van Meubelstoffeerderij Boekholt. De afbeelding kan afwijken qua richting van het gewenste bedrijf. U kunt het figuurtje op de rechterkaart verplaaten en zo op een andere locatie de streetview bekijken. De linkerkaart kunt u draaien door met de muis te slepen


klik hier en bekijk streetview kaart


Meubelstoffeerderij Boekholt | Wij zijn een bedrijf waar nog tijd gemaakt wordt voor zorg en afwerking, bovendien staan ambacht, kwaliteit en zorg voor detail centraa l in onze filosofie. Voor al onze diensten, van onze schapenleren zitmeubelen t/m het opnieuw bekleden van uw zitmMary Zeldenrustlaan 28 | plaats Rijen | gemeente GilzeenRijen | geo 51.5844994,4.93016 | telefoonnummer: 0161-223467


Bedrijven met dezelfde postcode


Jenny`s Bruidsmode
Mary Zeldenrustlaan 28
5122CE Rijen
bekijk
Megro Zoetwaren
Mary Zeldenrustlaan 48
5122CE Rijen
bekijk
BoerenBond
Mary Zeldenrustlaan 20
5122CE Rijen
bekijk
Daamen Notarissen
Mary Zeldenrustlaan 30
5122CE Rijen
bekijk
Bosch E vd
Mary Zeldenrustlaan 44
5122CE Rijen
bekijk
Pol Bouwbedrijf BV J vd
Mary Zeldenrustlaan 52
5122CE Rijen
bekijk


Suggestie timmerman bedrijven Rijen


Spapen Timmerwerken
Akkerstraat 24
5126PJ Gilze
bekijk
F en G Montage en Timmerwerken
Rimpelaar 71
5124RB Molenschot
bekijk
Rene Montage- en Onderhoudsbedrijf
Jeroen Boschstraat 56
5121WZ Rijen
bekijk
Wens BV Timmerwerken
Riekevoort 18
5121SC Rijen
bekijk
Kolsteren Timmerwerken G
Wouwerbroek 45
5122GV Rijen
bekijk
Ik ben eigenaar


Bent u eigenaar van Kolsteren Timmerwerken G Rijen of bevoegd namens dit bedrijf? Claim dan deze bedrijfsvermelding en zorg dat u nog beter gepresenteerd wordt in deze gids. Voeg teksten merken en rubrieken toe die beter passen bij uw bedrijf. Dit verhoogd uw conversie naar meer potentiele klanten.

disclaimer: Go2web.nl initiatiefnemer van deze gids, doet zijn uiterste best om bovenstaande getoonde bedrijfsinformatie over Kolsteren Timmerwerken G zo accuraat en volledig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de getoonde informatie niet meer klopt of onvolledig is. De laatste wijziging en aanpassing van bovenstaande informatie is op 20-11-2013 10:36:32 geweest. Elke bezoeker kan een wijziging eenvoudig aan ons doorgeven via bovenstaande tab wijzigen, zodat wij zo snel mogelijk de database kunnen wijzigen. Mocht u twijfelen of het bedrijf nog wel actief is raden wij aan een check te doen bij de kamer van koophandel of een faillissementsregister.Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie