=
zzp website laten maken voor € 180!

Hans van Rooij Brilmode

geen foto

Algemene gegevens bedrijf


bedrijf:Hans van Rooij Brilmode
telefoon:0161-222501
adres:Hoofdstraat 64
plaats:5121JG Rijen
routeplanner: bekijk de kaart
website:bekijk website
e-mail:stuur een e-mail
openingstijden:  
kvk nummer:18042610 check kvk
beoordeling:
plaats beoordeling
 

Social media links

Google Plus:
Facebook:
LinkedIn:
Twitter:

Voornaamste activiteiten van dit bedrijf


De algemene branche waar Hans van Rooij Brilmode actief in is valt onder de hoofdcategorie: winkels & warenhuizen met een differentiatie naar activiteiten die vallen onder de sub-categorie opticiens. De voornaamste activiteit van Hans van Rooij Brilmode valt onder de branche: opticien.
Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Al meer dan 15 jaar vindt u bij Hans van Rooij Brilmode in Rijen de perfecte zorg voor uw ogen. Deskundige oogmeting met de modernste apparatuur en hoogwaardige producten zorgen voor een perfect zicht.

Hans van Rooij Brilmode volgt de mode op de voet en hierdoor zal u in de collectie monturen nu net even een ander montuur vinden dan bij de doorsnee opticien. Ook op het gebied van horen heeft Hans van Rooij brilmode alle kennis in huis. Deskundig advies en natuurlijk een uitstekende service vormen de pijlers van Hans van Rooij Brilmode.

Suggestie opticien rubrieken Rijen


Hieronder vindt u een selectie van aanvullende rubrieken die bij Hans van Rooij Brilmode passen.

Contactlenzen Hoortoestellen Opticiens Optiek Optische instrumenten Bril Brillen


Verkoopt de merken


Diesel - Dutz eyewear - Guess - Henry Jullien - Jai Kudo - Johann von Goisern - Kosby & son - Marius Morel 1880 - Mexx - Rothschild - Vanni - Vogue - Youpi! - You`s -

 


Plattegrond Hans van Rooij Brilmode


Bekijk de plattegrond google maps kaart van Hans van Rooij Brilmode. De exacte locatie kan afwijken qua van het gewenste bedrijf.


klik hier en bekijk de plattegrond


 

Streetview van Hans van Rooij Brilmode


Bekijk de streetview kaart van Hans van Rooij Brilmode. De afbeelding kan afwijken qua richting van het gewenste bedrijf. U kunt het figuurtje op de rechterkaart verplaaten en zo op een andere locatie de streetview bekijken. De linkerkaart kunt u draaien door met de muis te slepen


klik hier en bekijk streetview kaart


Hans van Rooij Brilmode | Uw ogen zijn een kostbaar bezit. Al meer dan 15 jaar vindt u bij Hans van Rooij Brilmode in Rijen de perfecte zorg voor uw ogen. Deskundige oogmeting met de modernste apparatuur en hoogwaardige producten zorgen voor een perfect zicht.

Hans v
Hoofdstraat 64 | plaats Rijen | gemeente GilzeenRijen | geo 51.5931091,4.9173198 | telefoonnummer: 0161-222501


Bedrijven met dezelfde postcode


Partycentrum `t Boerke
Hoofdstraat 72
5121JG Rijen
bekijk
Mirabelle
Hoofdstraat 62-a
5121JG Rijen
bekijk
C 1000 Voordeelmarkt
Hoofdstraat 50
5121JG Rijen
bekijk
Jikke Schoonheidssalon
Hoofdstraat 78-a
5121JG Rijen
bekijk
Silhouette
Hoofdstraat 64
5121JG Rijen
bekijk
Agriwerk
Hoofdstraat 48
5121JG Rijen
bekijk


Suggestie uitzendbureau bedrijven Rijen


Workin
Stedenbaan 17
5121DP Rijen
bekijk
De Werkmeester
Raadhuisplein 41
5121JZ Rijen
bekijk
Uitzendbureau Dellabo
Stationsstraat 110
5121EE Rijen
bekijk
Ik ben eigenaar


Bent u eigenaar van Uitzendbureau Dellabo Rijen of bevoegd namens dit bedrijf? Claim dan deze bedrijfsvermelding en zorg dat u nog beter gepresenteerd wordt in deze gids. Voeg teksten merken en rubrieken toe die beter passen bij uw bedrijf. Dit verhoogd uw conversie naar meer potentiele klanten.

disclaimer: Go2web.nl initiatiefnemer van deze gids, doet zijn uiterste best om bovenstaande getoonde bedrijfsinformatie over Uitzendbureau Dellabo zo accuraat en volledig mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat de getoonde informatie niet meer klopt of onvolledig is. De laatste wijziging en aanpassing van bovenstaande informatie is op 22-12-2014 15:44:39 geweest. Elke bezoeker kan een wijziging eenvoudig aan ons doorgeven via bovenstaande tab wijzigen, zodat wij zo snel mogelijk de database kunnen wijzigen. Mocht u twijfelen of het bedrijf nog wel actief is raden wij aan een check te doen bij de kamer van koophandel of een faillissementsregister.Website beheerder worden? - Nederland-WEB.nl omvat alle gemeentes van Nederland en voor iedere gemeente zijn wij op zoek naar een website beheerder. Door de gemeentelijke gids te updaten kun je hiermee geld verdienen. klik hier voor meer informatie